ATM Service

Over ons

Over ATM Service

Innovatief. Ambitieus. Gedreven. Wij zijn een jonge organisatie, maar met vele jaren ervaring op het gebied van reststoffen verdichters en met prachtige oplossingen voor hedendaagse afvalproblematiek. Bijvoorbeeld slimme ruimtebesparende containers. Voorzien van een gepatenteerd perssysteem, waardoor transport met tenminste een factor 5 verminderd kan worden! Een uitkomst voor ieder bedrijf instantie die op zoek is naar een reductie in kosten voor het ophalen van afval, en zijn of haar footprint op ecologisch gebied.

Onze visie

Een leefbare omgeving voor iedereen. Minder transport, minder zwerfvuil, en representatieve oplossingen voor afval. Geen stinkende bakken meer voor uw kantoor, geen vervuiling meer in uw parkeergarage en niet langer een afvalruimte vol containers. De oplossing zijn onze verdichters. Wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord!

Onze organisatie

Wij zijn opgegroeid in het Amsterdamse. Onze producten zijn ontstaan vanuit de problematiek die ontstond in deze historische binnenstad, waar ruimte beperkt is en eisen aan esthetiek hoog zijn. Ze zijn daar getest en bewezen. Inmiddels kunnen wij ook service in heel het land bieden en zelfs daarbuiten. We bieden 24/7 service met onze eigen service- en montagedienst binnen de Benelux. Naast onze standaardproducten bieden wij ook maatwerk, wilt u maatwerk? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Over ATM Service

ATM Service is een vertrouwd gezicht in grote delen van Amsterdam. Maar ook daarbuiten, inmiddels zelf internationaal, vinden onze producten als vanzelf hun weg. En dat is niet zo verwonderlijk. Ons concept met duurzame en innovatieve afvaloplossingen blijkt voor velen dé oplossing te zijn. We informeren u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Onze site is een eerste aanzet daartoe, maar vervangt nooit een persoonlijk gesprek. Bent u een bedrijf, overheidsdienst of instelling? We staan u graag te woord! Samen met u kijken hoe de afvalinzameling beter en slimmer kan. Dat is ons doel.

Advies

ATM Service adviseert u over de beste en meest aantrekkelijke oplossing om uw afval snel, verantwoord en deskundig af te voeren. Wij inventariseren uw situatie waarbij we rekening houden met uw organisatie, het beheer van afval- en reststromen binnen uw bedrijf, afvalscheiding, recycling mogelijkheden, wetgeving, kosten en minimalisatie van transport.

Indien gewenst voorzien wij u van technische bouwtekeningen en begeleiden wij u bij het aanvragen van vergunningen. Daarnaast beschikken we over een professionele installatie service en beschikken we over een 24/7 onderhoudsdiensten.

Ontwerp en ontwikkeling

ATM Service heeft haar eigen ontwikkel en productiefaciliteit voor perscontainers en aanverwante afvalverwerkende apparatuur. Wij leveren maatoplossingen en de apparatuur kan op wens van de klant worden aangepast

De technici van ATM Service kunnen bouwkundig advies verstrekken maar ook de gehele plaatsingslocatie voorzien van de juiste infrastructuur zoals het aanbrengen van stroomvoorzieningen en verbeteren van de ondergrond.

• Eigen onderhoudsdienst (24/7)
• Eigen ontwerpafdeling voor uw maatwerk
• Technische ondersteuning
• Alles is één hand: ontwerp, bouw, installatie en storingsdienst

Benieuwd naar de mogelijkheden?